Ostropel de pui

de Denissa in Pui, 22 Oct 2011 | 6679 vizualizari

 

Azi m-am hotarat sa bucataresc si ce as fi putut face decat ceva care sa fie bun cu mamaliga.

 

INGREDIENTE

  • carne de pui
  • 1 conserva de rosii decojite
  • ulei
  • 1 ling. bulion
  • 5-6 catei de usturoi
  • 1 foaie de dafin
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ostropel de pui:

Carnea de pui se spala si se pune la rumenit intr-o tigaie, condimentata cu sare si piper. Separat de pune in ulei usturoiul, bulionul si rosiile decojite si se calesc cateva minute. Se stinge totul cu putina apa. Cand sosul este omogen se toarna peste carnea rumenita, se pune foaia de dafin si se mai da la cuptor pentru 20 de minute

POFTA BUNA!

 

TIPS-URI

1

atunci cand se introduce carnea la cuptor este bine ca tigaia sa fie acoperita, sa nu scada sosul.

2

eu am adugat si putina afumatura (niste kaizer)

Daca ti-a placut reteta noastra "Ostropel de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

Multicooker Turbo Express

- 400 lei
1299.99 lei
899.99 lei

COMENTARII (23)

Bucataras Medi 1

16.11.2011, 19:17

cu mamaliguta tare bun mai este.............

servi1servi 1

02.02.2014, 13:20

Chiar azi am sa fac.

Denissa 1

02.02.2014, 15:24

Multumesc pentru aprecieri!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Friptura de pui cu gomboti ( galuste) si sos vanatoresc